top of page

A keresztszülők adatvédelméről


Kedves Keresztszülők, Barátaink, Támogatóink, Tagjaink!

2018. május 25-én lépett életbe a GDPR, az Európai Unió és a Tanács által elfogadott, a személyes adatok védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról szóló rendelet (General Data Protection Regulation).

Ennek megfelelve a következőkre hívjuk fel a figyelmeteket: 


A Keresztszülők a Moldvai Csángómagyarokért Egyesület tagjainak nevét, címét és születési dátumát a magyar törvényeknek eleget téve csakis magunknak tároljuk taglista nyilvántartása céljából, nem osztjuk meg harmadik féllel.


A levelezőlistán szereplő címet (e-mail) az adott cím tulajdonosának kérésére azonnal eltávolítjuk. Új tagok csakis saját kérésre kerülhetnek a listára.

A digitálisan, biztonságosan felhőben tárolt adatokhoz csak és kimondottan az egyesület vezetősége fér hozzá. 

Az ammoa@csango.eu, kemcse2007@gmail.com és az ammoa.csango@gmail.com címről informatív jelleggel küldünk értesítéseket az egyesület eseményeiről. 

Az egyesület Facebook csoportjában és oldalán ugyanazok az események megosztásra kerülnek. 


A rendezvényein a résztvevőkről fényképek is készülhetnek, amik csakis az egyesületi Keresztszülők a Moldvai Csángómagyarokért Egyesülete csoportban kerülhetnek megosztásra/vagy újságban megjelenhet.

Aki a saját fényképének a csoportban való megjelenítéséhez/vagy bármi máshoz, amit beírtunk, nem járul hozzá, az jelezze ezt ammoa@csango.eu és az ammoa.csango@gmail.com címre. Mindkét címre kérjük egyszerre elküldeni a visszajelzést.

A Facebook csoport/oldal tagjai azáltal, hogy tagjai a csoportnak/oldalnak, elfogadják a fenti feltételeket és beleegyezésüket adják, hogy a csoportban/oldalon az egyesületi élethez kapcsolódó meghívók/értesítések jelenjenek meg.

Az egyesület Facebook oldalán/csoportjában/a honlapon más egyesületek eseményeiről, rendezvényeiről is jelenhetnek meg értesítések.

. Azon személyek, akik ezzel nem értenek egyet, a fenti feltételeket nem fogadják el, megkérjük, hogy aktív választásként lépjenek ki a csoportból/az oldalról.  Akik továbbra is szeretnék kapni a leveleinket (e-mailt), jelezzék úgy, hogy aktív választásként erre a levélre NEM válaszolnak.


Üdvözlettel:

Jolanda Willemse

KEMCSE elnök

Comments


bottom of page