top of page

dec. 13., P

|

Hegyvidéki Kulturális Szalon

Karácsonyi klubdélután

Szeretettel hívjuk és várjuk a keresztszülőket, támogatóinkat és barátainkat a 2019. évi utolsó klubdélutánunkra, amelyet a szokásostól eltérően nem szombaton, hanem pénteki napon, december13-án, 15 és 18 óra között tartunk A CSÁNGÓMAGYAROK ÜNNEPI SZOKÁSAINAK, ÉTELEINEK, DALAINAK JEGYÉBEN.

Registration is Closed
See other events
Karácsonyi klubdélután
Karácsonyi klubdélután

Idő és helyszín

2019. dec. 13. 15:00 – 18:00

Hegyvidéki Kulturális Szalon, Budapest, Törpe u. 2, 1124 Hungary

Az eseményről

Szeretettel hívjuk és várjuk a keresztszülőket, támogatóinkat és barátainkat a 2019. évi utolsó klubdélutánunkra, amelyet a szokásostól eltérően nem szombaton, hanem 

pénteki napon, december13-án, 15 és 18 óra között tartunk

A CSÁNGÓMAGYAROK ÜNNEPI SZOKÁSAINAK, ÉTELEINEK, DALAINAK JEGYÉBEN

a Hegyvidéki Kulturális Szalon nagytermében

(címe: 1124 Budapest, Törpe utca 2. Lift van.)

(Elérhető az 59-es villamossal. A XII. kerületi Önkormányzat megállójánál kell leszállni és a megállóval szembeni kis utcában kevés gyaloglás után egy új épületben található a helyszín.)

A különleges programon vendégünk lesz a Csíkszeredában tanuló moldvai diákok egy  csoportja, Ferencz Gabriella vezető tanár kíséretében, akik ünnepi műsorral készülnek. Csatlakoznak hozzájuk a magyarországi egyetemistáink és László Ildikó, dallal, verssel, zenével. A programot Pákozdi Judit, tiszteletbeli elnökünk, a csángó konyháról tartott vetített képes előadása vezeti be, különös tekintettel az ünnepi szokásokra, főként a legjelesebb csángó ételre, a galuskára. Elkészítését videón be is mutatjuk, sőt az ünnepség végén, amit szeretetvendégséggel zárunk, kóstolót is tartunk belőle. Köszönettel vesszük, ha vendégeink a kellemes együttléthez sós vagy édes süteménnyel hozzájárulnak. 

A helyszínen könyveinkből kedvezményes karácsonyi vásárt tartunk.

Mindenkit szeretettel várunk!

Kérjük, részvételi szándékukat jelezzék a buttner.sarolta@gmail.com email címen esetleg este a +36/30/6095022-es telefonszámon.

Jolanda  Willemse, KEMCSE elnök                       Büttner Sarolta ,programkoordinátor

Esemény megosztása

bottom of page