top of page

dec. 11., Szo

|

Hegyvidéki Kulturális Szalon

Karácsonyi klubdélután

Szeretettel hívjuk és várjuk a Keresztszülőket, Támogatóinkat és Barátainkat a 2021. évi utolsó klubdélutánunkra, amelyet december 11-én 14-16 óra között tartunk a Hegyvidéki Kulturális Szalon nagytermében.

Registration is Closed
See other events
Karácsonyi klubdélután
Karácsonyi klubdélután

Idő és helyszín

2021. dec. 11. 14:00 – 16:00

Hegyvidéki Kulturális Szalon, Budapest, Törpe u. 2, 1124 Hungary

Az eseményről

Szeretettel hívjuk és várjuk a Keresztszülőket, Támogatóinkat és Barátainkat

a 2021. évi utolsó klubdélutánunkra,

amelyet december 11-én 14-16 óra között tartunk  a Hegyvidéki Kulturális Szalon nagytermében

(címe: Budapest, XII. Törpe u. 2.)

Hagyományainkhoz híven idén is szeretnénk megtartani karácsonyi összejövetelünket. amelyre meghívtuk néhány régi kedves ismerősünket, hogy tegyék ünnepélyessé az alkalmat.

Az ünnepség kezdetén elnökünk, Jolanda Willemse üdvözli az egybegyülteket, áttekinti a 2021-es év eseményeit, ismerteti terveinket, ezt követően átadja a szót előadóinknak.

Petrás Mária Príma Primissima díjas népdalénekes és keramikus művész moldvai népdalcsokrot ad elő. Szeretnénk, ha mesélne a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszuson való részvételéről, élményeiről

Dr. Kiss Tampu Tatjána népdalénekes is eljön hozzánk gyermekeivel, akiket már szintén hallhattunk korábbi karácsonyi összejövetelünkön. Mindig nagy élmény látni, amikor a gyermekek továbbviszik a szülők hagyományait, főleg úgy, hogy távol élnek a népdalok eredetének helyétől.

Eljön hozzánk Tampu-Ababei József atya is, hogy áldásával bocsásson útra bennünket a 2022-es évre.

Itt lesznek egyetemistáink is és nem marad el a búzaosztás sem, ami után kellemes beszélgetéssel zárhatjuk a napot.

Reméljük, hogy ez a szép program megvalósul, és segít feltöltekeznünk a következő év várhatóan nem könnyű feladatainak megoldására. Ha az elkövetkező időszakban nem lesznek újabb megszorítások, szeretettel várjuk mindazon vendégeinket, akik megfelelő védettséggel rendelkeznek. Amennyiben programunkig a járványhelyzet miatt az összejöveteleket hivatalosan korlátoznák, arról azonnal értesítünk mindenkit. Kérjük, kísérjék figyelemmel honlapunkat.

Jolanda Willemse

elnök

Büttner Sarolta

programfelelős

Esemény megosztása

bottom of page