top of page

dec. 10., Szo

|

Hegyvidéki Kulturális Szalon

Karácsonyi klubdélután

Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Keresztszülőket, Barátainkat és Támogatóinkat a 2022. december 10-én 14 órakor kezdődő, ez évi utolsó klubdélutánunkra a Hegyvidéki Kulturális Szalon nagytermébe.

Registration is Closed
See other events
Karácsonyi klubdélután
Karácsonyi klubdélután

Idő és helyszín

2022. dec. 10. 14:00 – 16:00

Hegyvidéki Kulturális Szalon, Budapest, Törpe u. 2, 1124 Hungary

Az eseményről

Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Keresztszülőket, Barátainkat és Támogatóinkat

a 2022. december 10-én 14 órakor kezdődő,

ez évi utolsó klubdélutánunkra

a Hegyvidéki Kulturális Szalon nagytermébe

(címe: Budapest, XII. Törpe u. 2.)

Hagyományainkhoz híven idén is megtartjuk karácsonyi összejövetelünket, amelyre meghívtuk a régi kedves ismerőseinket és az itt tanuló moldvai egyetemistákat is, hogy jelenlétükkel, közreműködésükkel tegyék még ünnepélyesebbé klubdélutánunkat.

Elsőként elnökünk, Jolanda Willemse áttekinti a megalakulásunk óta eltelt 15 év legfontosabb eseményeit, beszámol a karácsonyi csomaggyűjtésről, ismerteti jövő évi terveinket.

Mindig nagy öröm számunkra, amikor közöttünk köszönthetjük Petrás Mária  Prima Primissima díjas népdalénekes-keramikus művészt, aki karácsonyi moldvai szentes énekeket ad elő.

A moldvai születésű dr. Kiss Tampu Tatiána, is eljön hozzánk gyermekeivel énekelni, őket már szintén hallhattunk korábbi karácsonyi összejöveteleiken. Mindig nagy élmény látni, hogy a gyermekek továbbviszik a szülők hagyományait.

Várjuk Tampu Ababei József atyát is, hogy áldásával bocsásson útra bennünket a 2023-as évre, és nem marad el a hagyományos búzaosztás sem.

Ez a szép program remélhetőleg segít feltöltekeznünk a következő, várhatóan nem könnyű évre.

Örömmel elfogadunk egy-egy tál finom, sós vagy édes süteményt, amelyet az ünnepség végén szeretetteljes együttlétben fogyasztunk el.

A helyszínen kedvezményes karácsonyi könyvvásárt tartunk.

A KEMCSE nevében mindenkit szeretettel várunk!

Jolanda Willemse

elnök

Büttner Sarolta

programfelelős

Esemény megosztása

bottom of page