top of page

szept. 18., Szo

|

Hegyvidéki Kulturális Szalon

KEMCSE őszi klubdélután

Szeretettel hívjuk és várjuk a Keresztszülőket, támogatóinkat és barátainkat őszi klubdélutánunkra.

Registration is Closed
See other events
KEMCSE őszi klubdélután
KEMCSE őszi klubdélután

Idő és helyszín

2021. szept. 18. 14:00 – 16:00

Hegyvidéki Kulturális Szalon, Budapest, Törpe u. 2, 1124 Hungary

Az eseményről

Szeretettel hívjuk és várjuk a Keresztszülőket, támogatóinkat és barátainkat őszi klubdélutánunkra, amelyet hosszú szünet után, ebben az évben első alkalommal 2021. szeptember 18-án 14 és 16 óra között tartunk

a Hegyvidéki Kulturális Szalon földszinti termében

(címe: 1124 Budapest, Törpe utca 2.)

(Elérhető az 59-es villamossal. A XII. kerületi Önkormányzat megállójánál kell leszállni és a megállóval szembeni kis utcában kevés gyaloglás után egy új épületben található a helyszín.)

Örömmel adjuk hírül, hogy - a járványhelyzeti korlátozások enyhítésének köszönhetően - egy teljes évi kihagyás után ismét megtarthatjuk klubdélutánunkat. A program szerint a szokásos elnöki üdvözlet és beszámoló után Rébay Lajos Bahána, Somoska, Szitás és Újfalu falugazdája tart képes beszámolót a tavasszal Moldvában tett iskolalátogatásai során szerzett tapasztalatairól. Ezt követően Kaszap Johanna egyetemistánk a nyári Pusztinai zenei táborról, ottani élményeiről számol be szóban és dalban. Végül Kárpátok konyhája címmel Pákozdi Judit tiszteletbeli elnökünk mutatja be most megjelent Kárpátaljai kóstoló című gyűjteményes szakácskönyvét, amely a hasonló, Csángó galuska című kötet "szellemi testvéreként" született. A képes könyvismertetőn a Kárpátok két oldalán élő magyarok konyhájának hasonlóságáról, történelmi alakulásáról, legjellemzőbb szokásairól, ételeiről is szó kerül.

A klubon könyvek vásárlására is lehetőség lesz.

Minden aktív és egykori keresztszülőt, barátainkat és érdeklődőt szeretettel várunk.

Jolanda Willemse,

a KEMCSE elnöke

Esemény megosztása

bottom of page