top of page

ápr. 13., Szo

|

Budapest

Meghívó az áprilisi klubra

Meghívó az áprilisi klubra
Meghívó az áprilisi klubra

Idő és helyszín

2024. ápr. 13. 14:00 – 16:00

Budapest, Budapest, Törpe u. 2, 1124 Magyarország

Az eseményről

Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves keresztszülőket, támogatóinkat és barátainkat a Keresztszülők a Moldvai Csángómagyarokért Egyesület következő klubdélutánjára.

Időpontja: 2024. április 13. 14:00 - 16:00

Helyszín: Hegyvidéki Kulturális Szalon I. emeleti terme;

Cím: Budapest, XII. Törpe u. 2.

Megközelítés: 59-es villamossal a Széll Kálmán tér felől a Kiss János altábornagy u-i megállónál (XII. kerületi Önkormányzat) kell leszállni, a szembeni kis utcában, kevés gyaloglás után egy új épületben található;

Program: Elnökünk, Jolanda Willemse köszöntője és beszámolója a KEMCSE eseményeiről és  a nyári  táborokra  vonatkozó tervekről,  lehetőségekről.

Ez alkalommal a pusztinai származású Veres Mihaela lesz a vendégünk, aki „Moldvai lakodalom a leánykéréstől a nuntáig” témájú előadásával örvendeztet meg minket. Mihaela tavaly végzett a Zeneakadémia Előadóművész Népi Ének Szakán. 12 éves korában jött át Magyarországra egy Szombathely melletti faluba, ahol egy család segítette őt tanulmányaiban. Számos népzenei verseny első helyezettje volt, 2017-ben pedig a „Felszállott a páva” című. televíziós műsorban „Ezüst Díjban” részesült. Jelenleg mesterképzésre jelentkezett a Pécsi Tudományegyetem Néprajzi Szakára. Táncházakban rendszeresen énekel a Tatros Együttessel és a „Pusztinai kakasok” együttessel.

Mindenkit szeretettel várunk!

Jolanda Willemse, elnök

László Ildikó, programfelelős

Esemény megosztása

bottom of page