top of page

nov. 09., Szo

|

Hegyvidéki Kulturális Szalon

Novemberi klubdélután

Szeretettel hívjuk és várjuk a Keresztszülőket, a KEMCSE tagságát, támogatóinkat és barátainkat novemberi klubdélutánunkra.

Registration is Closed
See other events
Novemberi klubdélután
Novemberi klubdélután

Idő és helyszín

2019. nov. 09. 14:00 – 16:00

Hegyvidéki Kulturális Szalon, Budapest, Törpe u. 2, 1124 Hungary

Az eseményről

Szeretettel hívjuk és várjuk a keresztszülőket, támogatóinkat és barátainkat a következő klubdélutánunkra, amelyet

november 9-én 14 és 16 óra között tartunk 

a Hegyvidéki Kulturális Szalon 2. emeleti termében

(címe: 1124 Budapest, Törpe utca 2. Lift van.)

(Elérhető az 59-es villamossal. A XII. kerületi Önkormányzat megállójánál kell leszállni és a megállóval szembeni kis utcában kevés gyaloglás után egy új épületben található a helyszín.)

Novemberi összejövetelünkön Jolanda Willemse elnökünk beszámol a legfrissebb hírekről,  tájékoztat a karácsonyi csomaggyűjtés részleteiről és a  decemberi ünnepi  klub  előkészületiről.  A programot ezúttal is László Ildikó moldvai dalokkal teszi hangulatossá.  

Ezúttal is neves vendégünk lesz dr. Fodor Katalin személyében, aki az ELTE Magyar Nyelvtörténeti, Szociolingvisztikai, Dialektológiai Tanszékének egyetemi docense. Több évtizedes kutató munkája a moldvai nyelvjárási, szociolingvisztikai kérdésekre irányult, előadásában ezek - legalább  valamelyest részletesebb - nyelvészeti jellegű bemutatását tervezi. Beszámolóját egy egyetemi nyelvjárásgyűjtő utazásról készült film vetítésével kíséri. 

Esemény megosztása

bottom of page