top of page

szept. 12., Szo

|

Hegyvidéki Kulturális Szalon

Szeptemberi klubdélután

Szeretettel hívjuk és várjuk a Keresztszülőket, a KEMCSE tagságát, támogatóinkat és barátainkat szeptemberi klubdélutánunkra.

Registration is Closed
See other events
Szeptemberi klubdélután
Szeptemberi klubdélután

Idő és helyszín

2020. szept. 12. 14:00 – 16:00

Hegyvidéki Kulturális Szalon, Budapest, Törpe u. 2, 1124 Hungary

Az eseményről

Szeretettel hívjuk és várjuk a Keresztszülőket, támogatóinkat és barátainkat az első őszi klubdélutánunkra, amelyet 2020. szeptember 12-én 14 és 16 óra között tartunk

a Hegyvidéki Kulturális Szalon földszinti termében

(címe: 1124 Budapest, Törpe utca 2.)

(Elérhető az 59-es villamossal. A XII. kerületi Önkormányzat megállójánál kell leszállni és a megállóval szembeni kis utcában kevés gyaloglás után egy új épületben található a helyszín.)

Nagyon örülünk, hogy a járványhelyzet lehetővé teszi, hogy ismét megtartsuk klubdélutánunkat.  A szokásos elnöki beszámoló után igazi csemegével várjuk a keresztszülőket: Orbán Borika, a ma már befutott sláger énekesnő jön el hozzánk énekelni, aki 13 évesen klubdélutánjainkon többször megörvendeztetett bennünket gyönyörű dalaival. Csengő hangján moldvai énekeket adott elő, eredeti népviseletben, amelyet egykor Márton Attila lészpedi tanító bácsitól kapott. Mesél élete alakulásáról: színészetet is tanul, több együttes énekesnőjeként gyönyörű olasz és francia dalokat énekel, de nagy örömmel eleveníti fel a népdaléneklés szép emlékét is. Vallomása szerint a KEMCSE meghatározta kiskamasz korát, a keresztszülőktől rengeteg szeretetet kapott, amiért nagyon hálás!

Ezt követően megtartjuk a tavasszal elmaradt küldöttgyűlésünket és tisztújításunkat, erről külön meghívóban már korábban értesítettünk minden érintettet.

Összejövetelünk végére is hagytunk egy kis csemegét, az érdeklődőknek levetítünk egy videót a KEMCSE  hőskorából, 2009-ből, amelyben láthatjuk, milyenek voltunk egykoron, s hogy mennyit  haladt azóta az idő.

Kérjük, hogy egészségünk védelme érdekében, mindenki viseljen maszkot!

Esemény megosztása

bottom of page