top of page

Búcsúzunk áldozatos segítőnktől, Tontól

Frissítve: 2023. aug. 16.

"Drága Ton, ez a kép mindent elmond arról, amit Te jelentettél a keresztszülő mozgalmunknak. Egy kalap alá álltál a moldvai csángómagyar gyerekekkel, kezedet óvón kitártad felettük, kifejezve, hogy szereted, támogatod őket, mosolyod azt bizonyította, hogy örömmel teszed mindezt, miközben a kép szélén boldogan állt közétek mindenben társad, Jolanda is.


Ton kedves! Tudjuk, hogy elkéstünk. Már réges rég a KEMCSE vezetőségének tiszteletbeli tagjává kellett volna választanunk Téged. Kevesen voltak, akik annyit tettek a mozgalomért, mint Te. Szerényen, készségesen hoztad-vitted a csomagjainkat, pakoltál, szállítottál, kézbesítettél, ha kellett, Moldvába utaztál. Még a saját otthonodba is befogadtad évről évre a sok száz karácsonyi csomagot és csapatunkat, hogy ezeket ott állítsuk össze. Mindenben csöndes, mindig rendelkezésre álló segítője voltál feleségednek, Jolandának, aki a támogatásoddal tudta éveken át elvégezni a KEMCSE vezetésének felelősségteljes feladatát.


Kedves Ton, kevesebbek lettünk az elvesztéseddel, szívből szerettünk, becsültünk, nem felejtünk!

Nyugodj békében!

A KEMCSE vezetősége"


Szomorú szívvel tudatjuk mindenkivel, hogy ez év július 9-én váratlanul elhunyt Ton Willemse, elnökünk, Jolanda Willemse férje, aki 17 éven keresztül áldozatos segítője volt egyesületünknek.


bottom of page