top of page

Meghívó keresztszülő-tanár találkozónkra

Idén is szeretettel hívjuk, várjuk a keresztszülőket, egyesületünk tagjait, moldvai barátainkat és minden kedves érdeklődőt a hagyományos

KERESZTSZÜLŐ-TANÁR TALÁLKOZÓNKRA

melyet 2019. február 23-án, szombaton, délelőtt 10 órától tartunk

Budapesten, a XII. kerületi Németvölgyi Általános Iskolában

Cím: 1126.Budapest Németvölgyi út 46.

Elérhetősége: A Széll Kálmán tértől a 102-es busszal,a Déli pályaudvartól az 59-es villamossal, a belvárosból a 105-ös busszal.

Az immár hagyományossá vált keresztszülő-tanár találkozót azzal a mély meggyőződéssel szervezzük meg minden évben, hogy a személyes találkozást, baráti beszélgetést semmi nem pótolja. A keresztszülők többségének ez az egyetlen lehetősége, hogy megismerje keresztgyermeke tanárát, és tájékozódjon a gyermek tanulmányairól, helyzetéről, családi körülményeiről. Minden egyes ilyen alkalom hozzájárul a tanár és keresztszülő közötti bizalom kialakuláshoz és megkönnyíti a további kapcsolattartást, egyben erősíti a keresztszülő-mozgalmat.

A keresztszülők számára ez az az alkalom, amelyen a KEMCSE és az AMMOA tisztségviselői beszámolnak múlt évi tevékenységükről, a keresztszülő mozgalom működéséről, az adományok összegyűjtéséről és felhasználásáról. Egyúttal tájékoztatást kapnak a Romániai Magyar Pedagógusok Szövetsége vezetőitől és az oktatási program koordinátorától a moldvai Magyar oktatás helyzetéről, valamint megismerhetik az új tanárokat is.

Végül oktatási helyszínenként személyesen is találkozhatnak a tanárok és a keresztszülők.

Csomagküldésre ezúttal nincs mód, de a leveleket a tanárok szívesen elviszik.


Az élménydús napot a Csángó Bál zárja. Reméljük, minél többen részt tudnak venni mind a keresztszülők és tanárok baráti találkozóján, mind a nagyszerű szórakozást kínáló Csángó Bálon.

bottom of page