top of page

Isten Veled, Borika!

Frissítve: 2023. jún. 22.

Gyászhír érkezett ma hozzánk: Lázárné Sereg Borbála, Borika, évekig hősiesen viselt betegséget követően ma hajnalban örökre lehunyta a szemét. Temetése pár nap múlva, 2023. június 9-én, pénteken lesz Mezőkövesden, a római katolikus templomban.


Felfoghatatlan a hír! Egyesületünk egyik kiemelkedő tagja, a kezdetektől meghatározó egyénisége, a falugazda-mozgalom kitalálója és összekötője, aktív külsőrekecsini falugazdája, a Csángópalánta-program megálmodója volt. Évekig vezetőségi tagunk és barátunk is. Nagyon büszke volt a keresztlányaira, Mátyás Mónikára és Csuraly Alinára, akiket éveken át segített.



Mátyás Mónika búcsúja Lázár Borikától:

Isten kendvel, Borika néni! 😢😢😢

Köszönöm a jó Istennek, hogy megismerhettem és köszönöm, mindazt a jóságot, szeretetet, gondoskodást és törődést, amit irántam mutatott!

Köszönöm, hogy többet látott bennem, azokban a pillanatokban, amikor én azt hittem magamról, hogy túl kevés vagyok.

Köszönöm, hogy mindig felkarolt, amikor gyengének bizonyultam!

Köszönöm a sok jó tanácsot, biztatást és bátorítást!

Köszönöm, hogy édesanyám helyett édesanyám volt, amikor távol voltam a családomtól és nem volt mellettem senki, de kend anyai gondoskodással vigyázta minden léptemet!

Mindezt a szívemben megőrzöm és törekedni fogok arra, hogy példáját követve, a világon a jót cselekedjem s másokat is a jóra vezessek.

Vigyázzon ránk fentről is, ha lehet! 🙏❤️



Drága Borika!

A keresztszülők és a keresztlányaid nevében is fájó szívvel búcsúzunk Tőled az alábbi portréddal. Örökre megőrizünk Téged a szívünkben a közös emlékekkel együtt. Nyugodj békében!

KEMCSE vezetősége


bottom of page