top of page

Karácsonyi csomaggyűjtés november 25-ig!

A koronavírus nagymértékben megnehezíti az idei karácsonyi csomaggyűjtést, de a KEMCSE még is úgy döntött, hogy az idén is küldünk csomagot a moldvai csángómagyar gyermekeknek. Miután a nyári táborok és a kirándulások sorra elmaradtak, reméljük, egy kis karácsonyi ajándék kompenzálni tudja őket. A Smart Kft. nagylelkű segítségének köszönhetően a keresztszülők is küldhetnek csomagot keresztgyermekeiknek.


A csomagok leadási határideje november 25. szerda

Helye: APC SMART ELECTRONIC Kft. Cím: 1044 Budapest, Óradna u 2/b Nyitva: hétfőtől péntekig, 8:30 - 16.30 Elérhetőségét a honlapunkon megtalálják.

A Kft-nél a csomagküldéssel foglalkozó munkatársak: Papp Ádám, Pálfi László, Elérhetőségük telefonon:+36 20 248 5883


A küldeményekre kérjük, hogy olvasható nyomtatott betűkkel írják rá a falu, a gyermek és a tanár nevét. A határidőn túl leadott csomagok sajnos már nem érkeznek meg karácsonyra.

A járványra való tekintettel az egészségügyi szabályok idén rendkívül szigorúak, így most csak új és eredeti csomagolású dolgokat szabad küldeni: például édességet, szaloncukrot, csokoládét, iskolaszereket, piperecikkeket, új zoknikat, sálakat, meleg sapkákat, játékokat. Használt ruhák, játékok, könyvek ezért nem kerülhetnek a csomagokba!!!!A gyerekek most is nagyon várják a karácsonyi ajándékokat,ezért reméljük, hogy ebben a nehéz helyzetben is számíthatunk Önökre. Egyesületünk rendkívül hálás minden támogatásáért.

Jolanda Willemse,

a KEMCSE elnöke


bottom of page