top of page

Közeledik a karácsonyi csomaggyűjtés ideje

Még korainak tűnik, de valójában már csak egy hónapunk van a Moldvába szánt csomagok összeállítására, leadására. Idén a csomagok leadási határideje november 30. péntek


Helye: APC SMART ELECTRONIC Kft. Címe: 1044 Budapest, Óradna u 2/b. Nyitva: hétfőtől péntekig, 8:30 - 16.30

A Kft-nél a csomagküldéssel foglalkozó munkatársak: Papp Ádám, Pálfi László elérhetőségük telefonon:+36 20 248 5883 Fax: +36 1 999 3260


Kedves Keresztszülők!


Kint még süt a nap s néha olyan kellemes az idő mint ha nyár lenne, pedig már október közepén Járunk. Nem panaszkodásként írom, csak egy kicsit így nehéz a karácsonyi csomaggyűjtésre gondolni. Pedig hamarosan el kell kezdenünk az ezzel járó tennivalókat.

Most is,mint minden évben sok kis csángó gyermeknek szeretnénk örömet okozni, hiszen várják a keresztszülőktől az ajándékokat. Több száz kilométert utaznak a csomagok, így nagyon fontos hogy időben kiérjenek, s hogy egy gyermeket sem érjen csalódás, ezért kérjük a keresztszülőket hogy időben adják le ajándékaikat a SMART KFT-nél. . A határidő november 30. Csak az addig leadott csomagokért tudunk felelősséget vállalni, s azért, hogy karácsony előtt kiérjenek Moldvába.

A sok- sok csomag között mindig akad egy-kettő, ami elkallódik. Kérem, hogy olvasható nagy betűkkel írják rá a falu és a gyermek nevét. Ne legyen nagyobb egy cipős doboznál és az értéke ne haladja meg a 10 000 forintot.

Karácsonykor használt ruhákat és könyveket nem gyűjtünk. Azt inkább a táborok idejére szoktuk halasztani. Csak olyat tegyenek a dobozba, aminek a saját gyermekük is örülne. Iskolaszereket, csokoládét, szaloncukrot, pipere dolgokat, apró játékokat, esetleg egy szép sapkát, sálat vagy kesztyűt. Lányok örülnek hajcsatnak, hajpántnak vagy egyéb lányos apró kis ajándékoknak.

Ha esetleg más gyermeket is szeretnének megajándékozni, lehet, hiszen nagyon sok kis diáknak nincs keresztszülője, akkor írják a dobozra rá, hogy kislánynak vagy fiúnak szánták és hány éves korra. Esetleg még a falu nevét is, de ha az nem kerül rá, akkor mi majd szétosztjuk azokra a helyekre, ahol a legnagyobb szükség van rá. Tudjuk, hogy vannak olyan tanulók is, akiknek ez az egyetlen ajándék a fa alatt, ezért is fontos a cipős doboz akció.

Az idén is szeretnénk mosolyt és boldogságot látni karácsonykor az arcokon. Mindenkit arra bíztatok kapcsolódjon be a programba és segítsen abban, hogy egy gyermek se maradjon ajándék nélkül.


Köszönöm szépen


Jolanda Willemse elnök, KEMCSE

bottom of page