top of page

Készül a könyvünk! - beszámoló a munkáról

Nagyszerű érzés, hogy a keresztszülőktől, neves szerzőktől is sok írás, visszaemlékezés és adomány gyűlt össze az előző felhívásaink alapján, amiket ezúton is hálásan köszönünk.

Örömmel jelentjük, hogy az anyaggyűjtés első szakaszának vége felé érkeztünk. Néhány ígért írást még várunk, de az eddigieknek a szerkesztése már megkezdődött. A beérkezett sokrétű és széleskörű anyag mennyisége és a készülő könyv minősége érdekében még több időre van szükségünk, mint azt előre elterveztük. A munkálatok áthúzódnak a következő évre. A keresztszülő-mozgalom valódi 20. évfordulójára, 2024-re a reményeink szerint egy méltó emlékkötetet tudunk majd megjelentetni. Sajnos a nyomdaköltségre sincs még elegendő pénzforrásunk, de bízunk abban, hogy a szerkesztési munkálatok végére az is összegyűlik.


Raiffeisen Bank, 12011265-00160103-00100008

A „Közlemény”-rovatba ezt írjuk: EMLÉKKÖNYV.


Egy kérés:

Visszajelzésnek nagyon örülnék. Ugyan minden hozzám érkezett írást megköszöntem és a szerkesztőhöz továbbítottam, megeshet, hogy némelyiket nem kaptam meg. Ha valakihez nem jutott volna el köszönő levelem, kérem jelezze az alábbi elérhetőségeimen.


Köszönet mindenért!


Albertné Révay Rita

M: 06/20-98-99-880



bottom of page