top of page

Meghívó - őszi klubdélutánunkra
MEGHÍVÓ


Szeretettel hívjuk és várjuk a Keresztszülőket, támogatóinkat és barátainkat őszi klubdélutánunkra, amelyet hosszú szünet után, ebben az évben első alkalommal 2021. szeptember 18-án 14 és 16 óra között tartunk


a Hegyvidéki Kulturális Szalon földszinti termében


(címe: 1124 Budapest, Törpe utca 2.)

(Elérhető az 59-es villamossal. A XII. kerületi Önkormányzat megállójánál kell leszállni és a megállóval szembeni kis utcában kevés gyaloglás után egy új épületben található a helyszín.)

Örömmel adjuk hírül, hogy - a járványhelyzeti korlátozások enyhítésének köszönhetően - egy teljes évi kihagyás után ismét megtarthatjuk klubdélutánunkat. A program szerint a szokásos elnöki üdvözlet és beszámoló után Rébay Lajos Bahána, Somoska, Szitás és Újfalu falugazdája tart képes beszámolót a tavasszal Moldvában tett iskolalátogatásai során szerzett tapasztalatairól. Ezt követően Kaszap Johanna egyetemistánk a nyári Pusztinai zenei táborról, ottani élményeiről számol be szóban és dalban. Végül Kárpátok konyhája címmel Pákozdi Judit tiszteletbeli elnökünk mutatja be most megjelent Kárpátaljai kóstoló című gyűjteményes szakácskönyvét, amely a hasonló, Csángó galuska című kötet "szellemi testvéreként" született. A képes könyvismertetőn a Kárpátok két oldalán élő magyarok konyhájának hasonlóságáról, történelmi alakulásáról, legjellemzőbb szokásairól, ételeiről is szó kerül.A klubon könyvek vásárlására is lehetőség lesz.


Minden aktív és egykori keresztszülőt, barátainkat és érdeklődőt szeretettel várunk!


Jolanda Willemse,

a KEMCSE elnöke

Comments


bottom of page