top of page

Meghívó közgyűlésre és klubdélutánra

Tisztelettel értesítjük, a keresztszülőket, barátainkat és minden kedves érdeklődőt, hogy áprilisban kötelező évi közgyűlést kell tartanunk, amely nem jár tisztújítással. Ezért úgy határoztunk, hogy erre az eseményre az esedékes klubprogramunk előtt szakítunk időt. A tagoknak a közgyűlésről személyre szóló hivatalos értesítést küldtünk. 2018. évi rendes közgyűlésünk időpontja: 2018. április 14., szombat, 14-16 óra (regisztráció 13.30-tól); helye: Németvölgyi Általános Iskola; címe: Budapest XII. Németvölgyi út 46. Elérhetősége: a Széll Kálmán tértől a 102-es busszal, leszállás az iskolánál, a Déli pályaudvartól az 59-es villamossal, a belvárosból a 105-ös buszokkal, leszállás a Királyhágó térnél.


A közgyűlés után klubdélutánunk vendége Szalay Fatima népdalénekes lesz, aki 3.éves hallgatója a Liszt Ferenc Zenetudományi Egyetemnek. Moldvai és válaszúti énekeket énekel, és elmeséli, hogyan került kapcsolatba ezekkel a népdalokkal.

Falugazdáink márciusban a moldvai Somoskán jártak az Aranymiatyánk szent ének és ima találkozón. Erről tartanak élménybeszámolót. A küldöttség tagjai voltak:Boksai Daniella somoskai keresztszülő, Rébay Lajossomoskai, szitási falugazda, keresztszülő, Nagy Erzsébet bogdánfalvi falugazda, Nagypatak segítője. A csapat Csángóföld megközelítésére új utat választott, Bukarestig repülőgéppel, majd tovább bérelt autóval utaztak. Érdeklődéssel várjuk tapasztalataikat.

Régi mulasztásunkat szeretnénk pótolni azzal, hogy ismét tanulunk egy népdalt, László Ildikó vezetésével.


Jolanda Willemse, KEMCSE elnök               Büttner Sarolta, KEMCSE programkoordinátor

Comments


bottom of page