top of page

ÜNNEPI MEGHÍVÓ

Szeretettel hívjuk és várjuk a kedves Keresztszülőket, Barátainkat és Támogatóinkat

a 2022. december 10-én 14 órakor kezdődő,

ez évi utolsó klubdélutánunkra

a Hegyvidéki Kulturális Szalon nagytermébe

(címe: Budapest, XII. Törpe u. 2.)


Hagyományainkhoz híven idén is megtartjuk karácsonyi összejövetelünket, amelyre meghívtuk a régi kedves ismerőseinket és az itt tanuló moldvai egyetemistákat is, hogy jelenlétükkel, közreműködésükkel tegyék még ünnepélyesebbé klubdélutánunkat.


Elsőként elnökünk, Jolanda Willemse áttekinti a megalakulásunk óta eltelt 15 év legfontosabb eseményeit, beszámol a karácsonyi csomaggyűjtésről, ismerteti jövő évi terveinket.


Mindig nagy öröm számunkra, amikor közöttünk köszönthetjük Petrás Mária Prima Primissima díjas népdalénekes-keramikus művészt, aki karácsonyi moldvai szentes énekeket ad elő.


A moldvai születésű dr. Kiss Tampu Tatiána, is eljön hozzánk gyermekeivel énekelni, őket már szintén hallhattunk korábbi karácsonyi összejöveteleiken. Mindig nagy élmény látni, hogy a gyermekek továbbviszik a szülők hagyományait.


Várjuk Tampu Ababei József atyát is, hogy áldásával bocsásson útra bennünket a 2023-as évre, és nem marad el a hagyományos búzaosztás sem.


Ez a szép program remélhetőleg segít feltöltekeznünk a következő, várhatóan nem könnyű évre.


Örömmel elfogadunk egy-egy tál finom, sós vagy édes süteményt, amelyet az ünnepség végén szeretetteljes együttlétben fogyasztunk el.

A helyszínen kedvezményes karácsonyi könyvvásárt tartunk.

A KEMCSE nevében mindenkit szeretettel várunk!



JOLANDA WILLEMSE BÜTTNER SAROLTA

elnök programszervező





bottom of page